Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/12/rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-beregti-lisovi-nasadzhennja-foto-.htm
новини, 12 травня 2021

Рятувальники закликають громадян берегти лісові насадження (ФОТО)


У теплі сонячні дні мало кого приваблює сидіти у чотирьох стінах. Тому і у будні, і особливо - у вихідні, можна спостерігати чимало відпочиваючих у зелених зонах області. У зв’язку з такою активністю громадян значною мірою підвищується ймовірність виникнення пожеж у екосистемах. Тож рятувальники Кіровоградщини активізували свою роботу щодо попередження лісових пожеж. Зокрема спільно з лісівниками та поліцейськими проводять  інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


11 травня працівники підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС в області разом з представниками управління лісового та мисливського господарства, поліції спілкувалися з мешканцями міст Бобринець, Мала Виска, Олександрія та смт Новоархангельськ на тему обережного поводження з вогнем у лісових масивах. Рятувальники акцентували увагу людей на правилах розкладання багаття під час відпочинку у лісі, зауваживши при цьому, що робити це можна тільки на спеціальних майданчиках. Застерегли громадян від поїздок і походів до лісу під час найвищого класу пожежної небезпеки. Пояснили, які негативні наслідки може мати спалювання сміття, торішнього листя та сухої трави біля лісових масивів та у лісопаркових зонах. Також працівники Служби порятунку розповсюдили листівки застерігаючого змісту з правилами безпечного поводження у лісі.


                  



737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: