Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/29/rjatuvalniki-proveli-urok-bezpeki-u-kropivnitskii-gimnazii-foto-.htm
новини, 29 квітня 2021

Рятувальники провели урок безпеки у Кропивницькій гімназії (ФОТО)


29 квітня рятувальники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області з дотриманням усіх необхідних санітарно-епідеміологічних норм провели урок безпеки для учнів початкових класів Гірничої гімназії м. Кропивницький. Захід відбувся у рамках тижня безпечної життєдіяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час зустрічі працівники ДСНС нагадали правила безпеки життєдіяльності, назвали  основні причини пожеж та інших надзвичайних подій, наголосивши, що запобігти їм можна лише суворо дотримуючись правил безпеки. Учні дізнались, як діяти, коли пожежа виникла вдома або у громадському місці, як евакуюватись з приміщення, як викликати пожежно-рятувальний підрозділ, як надавати допомогу тим, хто цього потребує, коли застосовується вогнегасник. Також школярам розповіли, як поводитись біля водойм, під час відпочинку на природі, при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів минулих воєн. 


На завершення уроку учні гімназії отримали листівки із застереженнями, алгоритмом дій у надзвичайній ситуації та номером виклику Служби порятунку. 


               



557Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: