Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/29/psihologi-rjativnoi-sluzhbi-vzjali-uchast-u-kruglomu-stoli-z-naukovo-praktichnih-pitan-foto-.htm
новини, 29 квітня 2021

Психологи рятівної служби взяли участь у круглому столі з науково-практичних питань (ФОТО)


Психологи Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області постійно удосконалюють свої професійні навички з метою підвищення рівня психологічного забезпечення особового складу ГУ ДСНС та підпорядкованих підрозділів, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 29 квітня фахівці психологічної служби взяли участь у ІІІ-му міжвідомчому науково-практичному круглий стіл на тему: «Актуальні питання психологічного забезпечення діяльності Національної поліції та закладів вищої освіти МВС України», трансляція якого здійснювалась в online-форматі. Метою онлайн-зустрічі  є активізація наукових досліджень у сфері психологічного забезпечення діяльності МВС. Було розглянуто багато актуальних питань сьогодення, наприклад: «Саморегуляція емоційної сфери працівників ДСНС», «Особливості надання психологічної допомоги в умовах карантинних заходів», «Дослідження особливостей стресостійкості в осіб різної статі». 


Таким чином, в умовах протидії пандемії коронавірусу COVID-19 і переходу на дистанційний формат роботи не менш актуальними стали питання психологічного супроводження зокрема, проведення індивідуального та сімейного консультування, надання психологічної допомоги в стресових ситуаціях, проведення психопрофілактичних заходів у режимі відеоконференції.


   



546Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: