Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/29/politseiski-kirovogradschini-provodjat-kompleks-profilaktichnih-zahodiv-pid-umovnoju-nazvoju-pishohid-.htm
новини, 29 квітня 2021

Поліцейські Кіровоградщини проводять комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід»


Поблизу перехресть і нерегульованих пішохідних переходів правоохоронці здійснюють контроль за дотриманням правил проїзду водіями та правил переходу проїзної частини пішоходами. 


Основними причинами ДТП за участі пішоходів є перехід у невстановленому місці або на заборонений сигнал світлофора, а також неочікуваний вихід на проїзну частину самим пішоходом, а з боку водія – ненадання пішоходу переваги у русі. 


Проведеним аналізом аварійності встановлено, що висока щільність транспортного потоку на автодорогах, вимушена поспішність і брак терпіння стали причиною порушення ПДР багатьма учасниками дорожнього руху. 


Із початку поточного року в області сталося 33 ДТП за участю пішоходів, в яких 7 осіб загинуло та 28 отримали травми. З вини пішоходів сталося 10 автопригод, в яких 4 особи загинуло та 6 – травмовано. 


Під час спілкування з учасниками дорожнього руху правоохоронці проводять профілактичні бесіди, спрямовані на неухильне дотримання правил із метою недопущення пригод за участю водії та пішоходів. 


За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


511Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: