Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/29/naperedodni-velikodnja-v-kirovogradskii-oblasnii-gospital-privezli-paski.htm
новини, 29 квітня 2021

Напередодні Великодня в Кіровоградський обласний госпіталь привезли паски



Напередодні Великодня депутат Кропивницької міської ради, член фракції «Слуга Народу» Михайло Бєжан привітав зі святом медиків та військових. 


Свіжоспеченими пасками пригостили медиків Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни, які зараз лікують не тільки наших ветеранів та учасників бойових дій, але й щодня госпіталізують хворих на COVID-19.


«Одним з найсвітліших весняних свят для кожного українця є день Воскресіння Христового. У цей день хочеться черговий раз подякувати тим, хто стоїть на захисті кордонів нашої країни та щодня рятує життя українців від підступної хвороби. Тож, щиро бажаю, щоб Великодні дзвони та духмяна паска принесли у дім кожного здоров’я, мир та злагоду, а серцях наповнили радістю і душевним спокоєм», - зазначив Михайло Бєжан.


Ще частину смачних вітань віддали представникам громадської організації «Серця матерів Кіровоградщини», вони в свою чергу доставлять їх військовим на передову вже на сам Великдень.



          

585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: