Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/29/golova-oblradi-dav-doruchennja-rozrobiti-plan-zahodiv-dlja-znizhennja-tarifiv-na-vodu.htm
новини, 29 квітня 2021

Голова облради дав доручення розробити план заходів для зниження тарифів на воду


Зниження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення у Кіровоградській області розглянули на засіданні тимчасової комісії в обласній раді, за участі голови обласної ради, представника партії "Слуга Народу" Сергія Шульги, заступника голови обласної ради Дмитра Лінька, депутатів обласної ради та гендиректора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Романа Ілика.


Учасники заслухали звіт керівника ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щодо ходу робіт з реконструкції об’єктів підприємства, на які залучено кошти обласного бюджету та кредитні кошти Світового банку. Також обговорено проблему Смолінського водогону, який потребує реконструкції. На сьогодні втрати по ньому сягають 90 %, що теж впливає на формування тарифної політики.


За результатами засідання голова обласної ради Сергій Шульга дав доручення гендиректору ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роману Ілику до 10 травня підготувати план заходів для зниження тарифів на водопостачання та водовідведення, інформує сайт обласної ради. 


   


520Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: