Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/29/aktsiznii-podatok-e-odnim-iz-dzherel-napovnennja-miskogo-bjudzhetu-bezhan.htm
новини, 29 квітня 2021

Акцизний податок є одним із джерел наповнення міського бюджету, - Бєжан


Працівники управління торгівлі Кропивницької міської ради обстежили торговельні точки з подажу підакцизних товарів. Михайло Бєжан, заступник міського голови Кропивницького на своїй сторінці у Фейсбук повідомив:


"Сьогодні провів засідання робочої групи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів. Мова йшла про наповнення міського бюджету та здоров’я і безпеку мешканців громади. Акцизний податок є одним із джерел наповнення міського бюджету. Ці кошти вкрай необхідні для потреб громади. Обсяг надходжень коштів податків міг би бути більшим, за умови легалізації діяльності у цій сфері. На жаль, на території Кропивницької громади продовжує мати місце діяльність які м’яко кажучи, не дотримуються вимог податкового законодавства. Це підтверджується під час обстежень працівниками управління торгівлі. Звернув увагу контролюючих органів Нацполіції та Державної фіскальної служби, по конкретним об’єктам, які мають візуальні ознаки незаконного виробленої та незаконно ввезеної продукції на територію України. Сподіваюся, що ці та інші порушники зникнуть з нашого міста".


      

578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: