Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/28/v-oleksandrivtsi-shkoljaram-rozpovili-pro-poslugi-sluzhbi-zainjatosti-foto-.htm
новини, 28 квітня 2021

В Олександрівці школярам розповіли про послуги служби зайнятості (ФОТО)


Правильний вибір професії має велике значення, адже, по суті, вибір професії – це визначення свого життєвого шляху. Професійна орієнтація молоді, зокрема учнів випускних класів, є одним із пріоритетних напрямків роботи Державної служби зайнятості. Саме професійна орієнтація спрямована на допомогу у визначенні подальшого професійного шляху.


З метою орієнтації молоді на професії затребувані на ринку праці центром зайнятості проводяться різноманітні профорієнтаційні заходи, які покликані допомогти у правильному виборі професії та побудові кар’єри.


Днями фахівці Олександрівської районної філії  провели профорієнтаційний урок для учнів 8-9 класів Івангородської філії КЗ «Олександрівське НВО №2». Школярі отримали інформацію щодо послуг, які надаються у центрах зайнятості: тестування за допомогою профдіагностичних методик, професійне навчання, економічні екскурсії на підприємства Олександрівського району.


«Також, на базі Олександрівської районної філії працює кабінет з профорієнтації, у якому можна ознайомитися із змістом професій, навчальними закладами та пройти онлайн-тестування на веббазованій платформі «Моя професія: консультаційна мережа», – розповіла фахівчиня Олександрівської районної філії Т. Вихрист.


Як інформує Тетяна Вихрист, фахівець 1 категорії відділу надання соціальних послуг Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості, наприкінці заходу школярі отримали контактну інформацію служби зайнятості та були запрошені до Олександрівської районної філії для проходження профконсультацій та глибинного профорієнтаційного тестування. 



762Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: