Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/28/rjatuvalniki-proveli-urok-bezpeki-dlja-shkoljariv-kropivnitskogo-foto-.htm
новини, 28 квітня 2021

Рятувальники провели урок безпеки для школярів Кропивницького (ФОТО)


В освітніх закладах Кіровоградщини триває тиждень безпеки життєдіяльності, мета якого не лише популяризувати серед дітей та юнацтва знання з безпеки та здоровий спосіб життя, а й навчити прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення  безпечного виходу з цих ситуацій, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 28 квітня у загальноосвітній школі №19 м. Кропивницький відбулась зустріч рятувальників Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області з учнями. Зважаючи на вимоги карантину, частина учнів була присутньою у класі, а частина — приєдналась до онлайн трансляції. Школярам нагадали основні правила пожежної безпеки, безпеки на воді та при виявленні вибухонебезпечних предметів чи боєприпасів часів минулих воєн, алгоритми дій у різних надзвичайних ситуаціях, а також як надавати допомогу постраждалим. Фахівці Служби порятунку закликали учнів бути обережними з вогнем під час відпочинку на природі і загалом, дбайливо ставитись до довкілля.


На завершення зустрічі рятувальники відповіли на запитання учнів про свою роботу та вручили листівки із застереженнями й правилами безпеки.


          


608Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: