Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/28/rjatuvalniki-navchajut-ditei-ta-molod-tsinuvati-i-beregti-vlasne-zhittja-foto-.htm
новини, 28 квітня 2021

Рятувальники навчають дітей та молодь цінувати й берегти власне життя (ФОТО)


Важливою складовою виховання підростаючого покоління є формування у дітей та молоді навичок здорового способу життя та відповідального ставлення до власної безпеки й безпеки тих, хто поруч. Під час тижня безпечної життєдіяльності рятувальники активно долучаються до освітнього процесу та допомагають педагогам навчати дошкільнят, учнів і студентів правилам безпеки, діям в надзвичайних ситуаціях, а також способам, як запобігти нещасним випадкам, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


28 квітня працівники Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області провели онлайн семінарське заняття у Кропивницькому професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі. Рятувальники розповіли про основні причини виникнення надзвичайних подій, навчили студентів, як уникнути потенційно небезпечних ситуацій, а у разі їх виникнення – діяти грамотно, надаючи самодопомогу чи допомогу іншим. 

      



575Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: