Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/28/rjatuvalniki-gotujutsja-zabezpechuvati-bezpeku-pid-chas-svjatkovih-ta-vihidnih-dniv.htm
новини, 28 квітня 2021

Рятувальники готуються забезпечувати безпеку під час святкових та вихідних днів


28 квітня т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов провів онлайн-нараду з начальницьким складом підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС в області та озвучив першочергові завдання, визначені під час відеоселекторної наради МВС України з питання організації забезпечення публічної безпеки і порядку під час відзначення Дня праці, Великодня, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також проведення заходів, пов’язаних із річницею трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року та поминальними днями, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема, з метою організації належної готовності підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС в області до дій на випадок виникнення надзвичайних подій чи ситуацій підрозділи буде переведено на посилений варіант несення служби на цей період. Визначено загальну чисельність угрупування сил ГУ ДСНС в області, які нестимуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення першочергових робіт у Кіровоградській області, а саме: 58 одиниць техніки та 265 чоловік особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт, можуть бути задіяні 66 одиниць техніки і 252 чоловіка особового складу.


Крім того, на час відзначення Великодня організовано чергування особового складу підпорядкованих підрозділів області на 62 об’єктах, які задіяні у заходах. Проведено інструктажі особового складу щодо оперативного реагування на надзвичайні події.


Як підсумував т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов, підрозділи ГУ ДСНС у Кіровоградській області готові до виконання завдань за призначенням.


    



529Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: