Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/27/rjautvalniki-posiljujut-prosvitnitsku-dijalnist-schodo-pravil-bezpechnoi-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 27 квітня 2021

Ряутвальники посилюють просвітницьку діяльність щодо правил безпечної життєдіяльності (ФОТО)


27 квітня з метою всебічного інформування громадян щодо правил безпеки життєдіяльності у весняний період місцеві рятувальники провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі м. Долинська. Фахівці рятувальної справи нагадали жителям міста про необхідність бути уважними у поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації газового обладнання та електроприладів, під час користування пічним опаленням, закликали не палити у ліжку та дбати про безпеку дітей, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Поряд з цим розпочато сезон прибирань на подвір’ях біля будинків, на дачних ділянках, городах. Тому значно зростає ймовірність виникнення займань саме від неконтрольованого спалювання торішніх залишків рослинності та сміття. Для попередження таких випадків вогнеборці розповіли громадянам про шкідливі наслідки  подібних дій, як для навколишнього середовища, так і для самих господарів. Крім того, такі правопорушення ще й караються за законом.


Також рятувальники зазначили, що під час весняно-польових робіт частішають випадки виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. У такій ситуації порадили не панікувати, повідомити про подію за номером «101», позначити місце знахідки та у жодному разі не торкатися небезпечного предмету. 


Роз’яснювальна робота серед населення триватиме постійно, оскільки працівники Головного управління ДСНС в області переконані, що саме безпосереднє спілкування та інформаційна підтримка громадян є запорукою попередження нещасних випадків у побуті.


                   



551Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: