Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/27/navchalnii-kurs-finansova-gramotnist-.htm
новини, 27 квітня 2021

Навчальний курс "Фінансова грамотність"

​Хочете розібратися у тому, як виникли гроші і яку функцію вони відіграють у житті суспільства зараз? Записуйтесь на базовий курс з фінансової грамотності для дорослих. Основни основ, найбільш елементарні речі, які, тим не менше, потрібно знати - про це буде йти мова у Гончаренко центрі.

Тренер Андрій Флоренко розповість вам, що таке гроші, які їх функції, з чого складається бюджет родини і як його спланувати, що таке інфляція та податкові пільги, як робити заощадження і як змінюється вартість грошей, і ще чимало цікавих речей.

Перше заняття відбудеться у четвер 6-го травня, і далі кожного четверга ви будете приходити на заняття, отримувати домашні завдання, а наприкінці пройдете тест та отримаєте сертифікат (всього буде шість занять).

Курс розраховано на дорослих людей від 18-ти років і старших. Заняття проходитимуть щочетверга оф-лайн з 16.00 до 17.30. Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/Ov7bNJ1 - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (3-4 травня).


​З огляду на карантин, на тренінг ми запросимо тільки 17 осіб. Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 та беріть трубку, коли вам телефонують.

​Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: