Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/12/u-kropivnitskomu-bezrobitnim-proponuvali-vakansii-prodavtsiv.htm
новини, 12 квітня 2021

У Кропивницькому безробітним пропонували вакансії продавців


Днями, з метою надання роботодавцям допомоги у забезпеченні кадрової потреби, у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.


Захід відбувся на замовлення фізичної особи-підприємниці, флориста-декоратора Олени Федоренко, яка представила безробітним та шукачам роботи вакансії продавців непродовольчих товарів. 


О. Федоренко ознайомила присутніх з основними  напрямками роботи салонів флористики EL FLORA, та надала  інформацію  про режим роботи, вимоги до претендентів та умови оплати праці продавців квітів.


Учасники міні-ярмарку вакансій активно спілкувались з  роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. 


Олена Павленко, провідний фахівець  відділу   рекрутингу Кіровоградського  міськрайонного центру зайнятості, у заході узяли участь 14 осіб, які перебувають на обліку у центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них  зацікавились пропозиціями.


«Важливою складовою успіху у роботі будь-якого підприємства є якісний підбір кадрів. Саме тому, служба зайнятості використовує у своїй роботі різні форми співпраці з роботодавцями щодо надання допомоги у комплектації вакантних посад. Серед них – організація та проведення міні-ярмарків вакансій, під час яких роботодавці можуть особисто поспілкуватися з претендентами на працевлаштування, підібрати собі кваліфікованих працівників, а шукачі роботи – отримати роботу», – зазначила О. Павленко.



430Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: