Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/12/ogolosheno-konkurs-mistsevih-proektiv-dlja-gromad-nasha-gromada-.htm
новини, 12 квітня 2021

Оголошено конкурс місцевих проектів для громад "Наша громада"


Мета конкурсу - підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проекту, інформує сайт Кіровоградської облради. 


Учасниками конкурсу можуть бути дієві громади, які прагнуть розвивати на місцях освіту, медицину, комунальну сферу, підприємництво, культуру, туризм. До участі запрошуються активні громади України, зокрема Кіровоградської області, з населенням до 70 тисяч.


На початковому етапі учасники повинні представити свої ідеї експертному журі та інтернет-аудиторії. Дізнатись детальні умови участі у конкурсі та подати заявку можна на сайті otg.fakty.com.ua Реєстрація учасників розпочалася 29 березня і триватиме до 30 квітня 2021 р.


Громади, які отримають найбільшу підтримку за результатами голосувань, увійдуть у фінал, де матимуть змогу детальніше пропрацювати та захистити свою ідею. 26 громад-фіналістів конкурсу «Наша громада» отримають всеукраїнську рекламу, адже сюжети про них транслюватимуться на каналах «ICTV» та «СТБ». Переможець, окрім медійності, отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч грн на реалізацію проекту.


Конкурс оголосили телеканали ICTV та СТБ спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).


749Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: