Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/12/na-kirovogradschini-aktivizuvali-profilaktichnu-robotu-schodo-zapobigannja-pozhezham-v-ekosistemah-foto-.htm
новини, 12 квітня 2021

На Кіровоградщині активізували профілактичну роботу щодо запобігання пожежам в екосистемах (ФОТО)


З настанням теплої пори на Кіровоградщині одразу почали надходити повідомлення про пожежі на відкритих територіях. Щодня реєструються випадки займання сухостою, сміття, очерету тощо. Щоб запобігти подібним випадкам, фахівці рятувальної справи активізували профілактичну роботу серед населення, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в області.


10 квітня фахівці підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області спільно з поліцією та лісівниками провели рейди у лісових масивах у Світловодському, Новоукраїнському та Бобринецькому районах. 


Учасники рейду перевірили, чи немає порушень правил пожежної безпеки з боку населення та провели інформаційну роботу серед населення.


Громадянам нагадали, що провокування пожеж у екосистемах карається законом: на порушників накладається штраф, а у деяких випадках їх навіть може бути притягнуто до кримінальної відповідальності.


            


419Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: