Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/09/na-kirovogradschini-tsogorich-startue-rekonstruktsija-oblasnih-likaren.htm
новини, 9 квітня 2021

На Кіровоградщині цьогоріч стартує реконструкція обласних лікарень


Реконструкція обласної та дитячої обласної лікарень розпочнеться у другому півріччі в рамках програми «Велике будівництво». Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко сьогодні, 8 квітня, інформує сайт ОДА. 


«На цей рік до програми президента «Велике будівництво» додалася і реконструкція обласних лікарень. На Кіровоградщині осучаснимо два медзаклади – обласну та дитячу обласну лікарні», - зазначив Андрій Назаренко.


Раніше на форумі «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст» координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко анонсував масштабну реконструкцію обласних лікарень по всій країні.


Він тоді наголосив, що створення сучасних приймальних відділень лікарень у рамках президентської програми «Велике будівництво» вже на фінальному етапі. Наступним кроком стане модернізація обласних медзакладів.


Як зазначалося раніше, ремонт відділення екстреної меддопомоги за програмою «Велике будівництво» завершили в Кропивницькому.


Нагадаємо, всього на Кіровоградщині запрацюють шість оновлених приймальних відділень.


681Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: