Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/05/v-oblasnii-likarni-zavershujut-budivnitstvo-suchasnogo-priimalnogo-viddilennja.htm
новини, 5 квітня 2021

В обласній лікарні завершують будівництво сучасного приймального відділення


Відділення екстреної меддопомоги в обласній лікарні готове на 93%. Хід будівельних робіт перевірив перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак сьогодні, 5 квітня, інформує фейсубк сторінка ОДА. 


«Це шосте приймальне відділення, яке ми створюємо в рамках програми «Велике будівництво». Повністю нове, зведене з нуля відділення. Трохи на процес вплинула погода, але підрядники обіцяють усе надолужити і завершити об’єкт до 20 квітня», - зазначив Валерій Жалдак.


Він додав, відділення матиме більші потужності і сучасні можливості – тут пацієнта обстежать, встановлять діагноз і призначать лікування.


«Тут уже встановили комп’ютерний томограф, на черзі - МРТ. Обладнання закуповується коштом держави», - підкреслив перший заступник голови ОДА.


Загальна вартість проекту - 25 мільйонів гривень.


Як уже повідомлялося, перше приймальне відділення, створене в рамках програми «Велике будівництво», запрацювало в Добровеличківській лікарні.


    

663Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: