Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/05/rjatuvalniki-perevirili-stan-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki-azs-foto-.htm
новини, 5 квітня 2021

Рятувальники перевірили стан пожежної та техногенної безпеки АЗС (ФОТО)


Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 11.03.2021 № 10033/1/1-21 інспектори ГУ ДСНС у Кіровоградській області продовжують здійснювати позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки суб’єктами господарювання, закладами, установами, у сфері управління (володінні, користуванні) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним на території Кіровоградської області, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 5 квітня відбулась перевірка АЗС ТОВ «Поділлянафтозбут» в смт Знам’янка Друга м. Знам’янка, у ході якої інспектори ГУ ДСНС в області провели обстеження усіх важливих з точки зору пожежної та техногенної безпеки моментів. Інформація про результати перевірок буде надана місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування.


            


454Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: