Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/05/na-kirovogradschini-gromadjani-trichi-viklikali-rjatuvalnikiv-schob-vidkriti-dveri-do-pomeshkan.htm
новини, 5 квітня 2021

На Кіровоградщині громадяни тричі викликали рятувальників, щоб відкрити двері до помешкань


2 квітня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що громадянка 1940 р.н., яка мешкає на вул. 6-го Грудня в Олександрії, довго не виходила на зв'язок. На місце події викликали  рятувальників 2 державного пожежно-рятувального загону та швидку. Бійці ДСНС за допомогою бензорізу зрізали грати на вікні та увійшли до квартири. Жінка дійсно потребувала медичної допомоги, яку надали лікарі швидкої. Госпіталізація не знадобилась, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Згодом до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по відкриванню дверей квартири від жителів м. Благовіщенське. Допомогу надали рятувальники 26 державної пожежно-рятувальної частини. 


За півгодини до півночі зателефонували з м. Мала Виска. Там проблеми виникли з дверима у тамбурі житлової багатоповерхівки на вул. Шевченка. Рятувальники 23 державної пожежно-рятувальної частини допомогли потрапити до помешкання. 


      



426Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: