Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/30/rjatuvalniki-kirovogradschini-perevirili-stan-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki-zapravnih-stantsii-foto-.htm
новини, 30 березня 2021

Рятувальники Кіровоградщини перевірили стан пожежної та техногенної безпеки заправних станцій (ФОТО)


Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 11.03.2021 № 10033/1/1-21 інспектори У ДСНС у Кіровоградській області продовжують здійснювати позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки суб’єктами господарювання, закладами, установами, у сфері управління (володінні, користуванні) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним на території Кіровоградської області, повідомляє У ДСНС України в Кіровоградській області.




Так, 30 березня розпочалась перевірка автогазозаправної станції ТОВ «Нафтасвіт» у смт Власівка м. Світловодськ, у ході якої інспектори У ДСНС в області перевірили стан евакуаційних шляхів і виходів, наявність та технічний стан систем автоматичного протипожежного водопостачання тощо. Інформація про результати перевірок буде надана місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування.


476Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: