Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/05/rjatuvalnik-z-kirovogradschini-otrimav-derzhavnu-nagorodu-za-uchast-u-likvidatsii-pozhezhi-na-teritorii-zoni-vidchuzhennja.htm
новини, 5 березня 2021

Рятувальник з Кіровоградщини отримав державну нагороду за участь у ліквідації пожежі на території Зони відчуження


4 березня у Залі Колегії ДСНС Голова Служби Микола Чечоткін вручив особовому складу державні нагороди. Серед нагороджених був і наш колега, рятувальник 1-го ДПРЗ м. Кропивницький Управління ДСНС України у Кіровоградській області прапорщик Віталій Іванов, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Віталій працює командиром відділення - водієм 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький вісім років. Навесні минулого року він у складі зведеного загону брав участь у гасінні масштабної пожежі у Зоні відчуження. 


Указом президента України Володимира Зеленського, за мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації надзвичайних ситуацій та зразкове виконання службового обов’язку Віталій Іванов був удостоєний ордена «За мужність» ІІІ-го ступеня.


Вітаючи особовий склад, Микола Чечоткін підкреслив, що той високий рівень довіри, який ДСНС отримала від суспільства, у повній мірі заслуга саме таких людей – рятувальників, які завжди першими ідуть у бій із лихом. 


    



624Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: