Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/03/u-kropivnitskomu-zbirajut-rechi-ta-harchi-dlja-ukrainskih-dobrovoltsiv.htm
новини, 3 березня 2021

У Кропивницькому збирають речі та харчі для українських добровольців


Акцію зі збору одягу, взуття та харчів для українських добровольців влаштували у безкоштовному банку речей у Кропивницькому. По це Суспільному розповіла працівниця банку речей Інна Стригун. Долучитися до акції можуть усі охочі.


Речі для військових у банку речей на вулиці Полтавська збирають тричі на тиждень: у вівторок, четвер та суботу. За словами Інни Стригун, акцію влаштували до Дня українського добровольця, який відзначатимуть 14 березня. З її слів, потрібні теплі і чисті речі: ”Cамі розумієте, в них немає можливості прасувати і прати. Одяг забруднюється, їм постійно потрібно ”свіже” одягати”.


До акції долучився колишній боєць добровольчого полку ”Азов” Дмитро Потоцький: ”Зараз забезпечення військових краще ніж було раніше, та речі зайвими не будуть”.


Кропивничанка Анна Довгенко принесла чоловічі светри: ”Ми принесли свої речі. Випрасувані, чисті. У нас там (на передовій – ред.) друзі, знайомі. Попіклувалися”.


Речі українським добровольцям збиратимуть до 14 березня. 15 березня їх відправлять військовим на фронт.


1893Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: