Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/25/robotodavtsi-kropivnitskogo-zaproshuvali-na-robotu-kuhariv.htm
новини, 25 лютого 2021

Роботодавці Кропивницького запрошували на роботу кухарів


Днями, на замовлення КЗ «НВО природничо-економіко-правовий ліцей» та Інгульської шахти ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», у яких є нагальна потреба у працівниках за професією «Кухар», у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. 


Більшість із запрошених на захід безробітних вже мають досвід роботи ц закладах харчування за професією, яку пропонували роботодавці, тому фахівці центру зайнятості мали на меті поєднати інтереси двох зацікавлених сторін. 


Начальник кадрової служби Інгульської шахти ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» Галина  Євстігнєєва повідомила, що на підприємстві є їдальня, у якій харчуються працівники. Присутніх ознайомлено з обов'язками кухаря, вимогами до освіти та досвіду роботи майбутнього працівника, умовами праці, рівнем заробітної плати та графіком роботи (позмінно). Було наголошено, що транспортом підприємства забезпечено безоплатну доставку працівників на роботу.


Про обов’язки кухара у комунальному закладі  КЗ «НВО природничо-економіко-правовий ліцей» розповіла шукачам роботи заступник директора з виховної роботи навчального закладу Оксана Черепій. Шукачів роботи було поінформовано про специфіку роботи навчального закладу, вимоги до претендентів на вакантну посаду, характер та обсяги виконуваної роботи. 


О. Черепій зазначила, що роботодавець гарантує працівникам офіційне працевлаштування та прагне бачити у себе в команді активних людей, які бажають працювати.


Під час заходу шукачі роботи мали можливість  отримати чимало корисної та актуальної інформації, пов’язаної з працевлаштуванням, у т.ч. під час особистої співбесіди з роботодавцями. 


Захід проходив у форматі активного діалогу. Шукачі роботи ставили чимало запитань про характер роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт, на які вони отримали вичерпні відповіді.


Як зазначила Тетяна Сітнік, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, участь у міні-ярмарку вакансій узяли 8 шукачів роботи. Особи, які виявили бажання більш детально ознайомитись з умовами і характером роботи та майбутнім робочим місцем, отримали запрошення на подальшу індивідуальну співбесіду для вирішення питання працевлаштування.



513Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: