Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/25/na-kirovogradschini-vidkritimi-e-dev-jat-vakansii-dlja-inspektoriv.htm
новини, 25 лютого 2021

На Кіровоградщині відкритими є дев'ять вакансій для інспекторів


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у інспекторах різного спрямування, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Роботодавці області потребують 9 працівників для заміщення вакантних посад головних державних інспекторів, інспектор, інспекторів (пенітенціарна система), інспекторів воєнізованої охорони, інспекторів кредитних та поліцейського (інспектора) патрульної служби.


Заробітна плата для інспекторів, у зареєстрованих роботодавцями вакансіях, зазначена у розмірі від 6000 грн до 11700 гривень. 


Зокрема, у Кропивницькому вакантними є 2 посади поліцейських (інспекторів) патрульної служби (заробітна плата: 11700 грн),  головних державних інспекторів з контролю дотримання нормативно-правових актів з питань охорони праці (заробітна плата: 7700 грн) та посада молодшого інспектора відділу режиму і охорони (заробітна плата: 7000 грн).


У Благовіщенському до однієї з кредитних спілок потрібен інспектор кредитний (заробітна плата: 6000 грн).


На Петрівщині ж потрібні 2 інспектора (пенітенціарна система) (заробітна плата: 6500 та 7500 грн), а також інспектор воєнізованої охорони (заробітна плата: 9000 грн).


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості та Благовіщенської і Петрівської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



507Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: