Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/25/na-kirovogradschini-trivae-informatsiino-roz-jasnjuvalna-robota-u-zhitlovomu-sektori.htm
новини, 25 лютого 2021

На Кіровоградщині триває інформаційно-роз'яснювальна робота у житловому секторі


25 лютого співробітниками Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з волонтерами Червоного Хреста проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед жителів обласного центру, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники та волонтери поспілкувались з перехожими на вулицях у центрі міста  Кропивницького,  розповсюдили листівки із застереженнями та нагадали основні правила пожежної безпеки. Зокрема, учасники рейду закликали кропивничан звернути увагу на справність електромережі в оселі, перевірити вентиляцію, не користуватись несправними або саморобними електропобутовими приладами, суворо дотримуватись правил експлуатації електричного і газового обладнання та не використовувати його не за призначенням. Крім того, громадян застерегли від виходу на тонку кригу, розповіли, як  діяти у випадку виявлення боєприпасів минулих воєн, та закликали дбати про безпеку  дітей.


                     


550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: