Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/25/golova-kirovogradskoi-oblradi-stav-chlenom-palati-regioniv.htm
новини, 25 лютого 2021

Голова Кіровоградської облради став членом Палати регіонів


Сьогодні у ході засідання Ради розвитку громад та територій з питань посилення взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування, а також стану впровадження реформ децентралізації в Україні було оголошено про створення двопалатного Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України. Серед членів Палати регіонів — голови обласних рад. Зокрема, і голова Кіровоградської облради Сергій Шульга, який є представнком ПП "Слуга Народу". 


Цей представницький орган має реально представляти інтереси українців стане платформою для налагодження тісної співпраці центральної і  всіх регіональних  влад, для обговорення і пошуку шляхів вирішення місцевих проблем.


«Відносини між центром та громадами мають стати абсолютно новими, вони повинні бути конструктивними, прозорими і дієвими. Заради цього ми створюємо конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Він стане майданчиком діалогу і рішень», — сказав, зокрема, у своєму виступі на засіданні Ради Президент Володимир Зеленський.


Фото з сайту Офіса Президента


622Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: