Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/23/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-tretii-schorichnii-zabig-na-shinah-dlja-zhinok.htm
новини, 23 лютого 2021

У Кропивницькому відбудеться третій щорічний «ЗАБІГ на ШИНАХ» для жінок



Вже третій рік поспіль група компаній «АВТОКРАФТ» у складі світових автомобільних брендів Renault, Nissanта Fordзапрошує вишуканих та сміливих леді за кермом взяти участь в жіночому автопробігу «ЗАБІГ НА ШИНАХ», приуроченого Міжнародному жіночому дню. Захід відбудеться  6 березня о 12:00.


«Наш автопробіг – справжнє свято водіння для чарівних кропивничанок. Ми страшенно пишаємось тим, що «ЗАБІГ на ШИНАХ» став традиційним і улюбленим івентом  жіночої аудиторії у нашому місті. Запрошуємо  прекрасних леді знову поринути в атмосферу справжнього драйву та шалених емоцій разом з нами», - відзначають організатори.


  Нагадаємо, автопробіг започаткований з метою руйнування стереотипу щодо непрофесійного жіночого водіння. Навпаки, сучасна жінка активна та цілеспрямована. Її день складається з купи  справ, а час розписаний похвилинно. І в цій багатозадачності вона вирішує безліч питань, що стосуються  роботи, сім’ї, побуту, відпочинку, здоров’я найрідніших людей.  Керує автомобілем, управляє бізнесом, виховує дітей. А ще, дарує любов, натхнення та затишок всім, хто її оточує!


Для участі в автопробігу необхідно заповнити реєстраційну форму.


У разі виникнення питань звертайтесь до координатора проекту: тел.: 099 91 38 949 (Ірина)


978Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: