Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/23/u-dobrovelichkivskomu-raioni-bezrobitni-proishli-kursi-pidvischennja-kvalifikatsii-foto-.htm
новини, 23 лютого 2021

У Добровеличківському районі безробітні пройшли курси підвищення кваліфікації (ФОТО)


Днями завершили навчання дві групи слухачів, які, за направленням Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, проходили підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Сучасні підходи до організації робіт при обслуговуванні сільськогосподарської техніки». Участь у навчанні узяли 20 безробітних.


Навчання проходило на базі Піщанобрідського професійного аграрного ліцею, на замовлення ТОВ «Перше Травня».


Як зазначила Тетяна Потураєва, завідувач сектору активної підтримки безробітних відділу надання соціальних послуг Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, під час навчання безробітних громадян ознайомили з основами трудового законодавства, охорони праці та безпеки життєдіяльності, нормативними документами з охорони навколишнього середовища. 


Основний предмет курсів – сільськогосподарська техніка та технології її обслуговування. Також розглядалися й конструктивні особливості вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки, рекомендації щодо підготовки такої сільськогосподарської техніки, безаварійної та безпечної її експлуатації, у т.ч. й у зимовий період.


Курси цільового призначення дали змогу безробітним, за короткий термін часу, підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці з вивченням сучасних технологічних процесів, нового обладнання, устаткування, засобів механізації, що використовуються у сільському господарстві, правил і вимог їх безпечної експлуатації.


Завдяки своїй наполегливості та бажанню мати роботу, безробітні підтвердили власні знання та отримали посвідчення.


З початком весняно-польових робіт усі слухачі розпочнуть свою трудову діяльність у сільськогосподарських підприємствах району, адже навчання проводилось виключно на замовлення роботодавців. 



544Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: