Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/17/u-kropivnitskomu-sizo-oblashtuvali-platnu-kameru-video-.htm
новини, 17 лютого 2021

У кропивницькому СІЗО облаштували платну камеру (ВІДЕО)


У кропивницькому слідчому ізоляторі облаштували камеру з ремонтом, телевізором і гарячою водою. Суспільне дізнавалось, скільки треба заплатити за перебування в такій камері.


Камера №303 має поліпшені умовами. Це – кімната площею 40 квадратних метрів з чотирма ліжками, біля кожного – тумбочка, на стіні – телевізор, під стелею – відеокамера. На вікнах – тюль і решітки.


Кухня у камері не відокремлена від кімнати. Там є чайник, раковина, стіл і чотири стільці, на стінах – два обігрівачі. Ув’язнених на момент зйомки в камері не було. Заступник начальника кропивницького слідчого ізолятора Андрій Стеценко розповів, що засуджені в цій камері перебуватимуть із засудженими, а ув’язнені – з ув’язненими.


”Є 2-3 бажаючих. Це засуджені, вироки яких ще не вступили в законну силу. Але з ув’язненими вони не мають права знаходитись. Зараз тут перебувають двоє людей, які заселилися 27 січня”, – повідомив він.


У кропивницькому СІЗО облаштували платну камеру

Камеру відремонтували вперше за понад 10 років


Камеру відремонтували вперше за понад 10 років. До облаштування камери з поліпшеними умовами тут була кімната тривалих побачень для засуджених. Ув’язнені ремонтували камеру впродовж чотирьох місяців. На це витратили 150 тисяч гривень, розповів заступник начальника ізолятора.


”Це гроші зі спеціального фонду, а також допомога від благодійних організацій. Одна доба коштує 309 гривень, тиждень – 1083 гривні, місяць – 2476 гривень. Гроші витрачаємо на покращення побутових умов в інших камерах”, – зазначив він.


За словами Андрія Стеценка, впродовж двох-трьох місяців у слідчому ізоляторі обладнають ще одну камеру з поліпшеними умовами. Всього в ізоляторі понад дві сотні камер.


1722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: