Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/03/u-kropivnitskomu-zatrimali-migratsiinika-za-habar-u-rozmiri-3-5-tis-dolariv.htm
новини, 3 лютого 2021

У Кропивницькому затримали міграційника за хабар у розмірі 3,5 тис доларів


Слідчими ТУ ДБР у місті Миколаєві завершено розслідування відносно головного спеціаліста Подільського районного відділу у м. Кропивницькому Управління ДМС України в Кіровоградській області.


Встановлено, що 01 жовтня 2020 року головний спеціаліст отримав від громадянина грошові кошти в сумі 3 500 доларів США за здійснення впливу на прийняття рішення особами, які входять до складу призовної комісії Кропивницького МВК, щодо звільнення останнього від призову на строкову військову службу.


Після одержання неправомірної вигоди головного спеціаліста було затримано.


Таким чином, міграційник обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави та місцевого самоврядування (ч. 2 ст. 369-2 КК України).


Обвинувальний акт направлено до Кіровського районного суду міста Кіровограда.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала Кіровоградська обласна пром


487Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: