Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/03/na-kirovogradschini-oshtrafuvali-nelegalnih-pereviznikiv.htm
новини, 3 лютого 2021

На Кіровоградщині оштрафували нелегальних перевізників


Робоча група з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень в області перевірила на предмет легальності маршрутки, що виконують міжрегіональні перевезення з Кропивницького сьогодні, 2 лютого. Про це повідомив начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Дмитренко.


«Робоча група у складі поліції, трансбезпеки та представників інших відомств у рамках рейду перевірила перевізників, які виконують міжрегіональні рейси на автобусних маршрутах загального користування. Перевізника, який маскуючись під нерегулярні перевезення, а фактично здійснює регулярні перевезення до Києва, оштрафували на 1700 гривень. Пасажири, які користуються такими послугами, не застраховані від нещасних випадків, а самі перевізники не сплачують належних відрахувань до бюджету»,– зазначив Володимир Дмитренко.


Він додав, такі перевірки триватимуть і надалі.


Зазначимо, у січні 2021 року за результатами перевірок управління укртрансбезпеки у Кіровоградській області склали 15 актів та 3 адміністративних протоколи.


539Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: