Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/02/rjatuvalniki-poperedili-gromadjan-pro-pidstupnist-tonkoi-krigi-foto-.htm
новини, 2 лютого 2021

Рятувальники попередили громадян про підступність тонкої криги (ФОТО)


2 лютого рятувальники Маловисківського районного відділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу з жителями районного центру, щоб попередити про небезпеки, які приховує тонка крига, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Суттєві коливання температури не змусили рибалок відмовитись від свого захоплення. Чоловіки прямують до водойм, навіть попри те, що лід навіть на перший погляд не здається надійним, подекуди на ньому стоїть вода, місцями його взагалі немає.  Тож, крім статистичних даних щодо нещасних випадків на водоймах взимку, фахівці Служби порятунку нагадували правила безпеки, прийоми самопорятунку та порятунку тих, хто провалився під лід тощо. Особливо застерігали рятувальники дорослих від того, щоб не допускали до водойм дітей. 


На завершення розмови громадянам було роздано застережні листівки, виготовлені Управлінням ДСНС в області, з правилами поведінки на льоду.


          &ft5



590Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: