Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/01/bezrobitnim-oleksandriischini-rozpovili-pro-mozhlivosti-ovolodinnja-novoju-profesieju.htm
новини, 1 лютого 2021

Безробітним Олександрійщини розповіли про можливості оволодіння новою професією


Днями фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, для осіб, які шукають роботу та зареєстрованих безробітних, було проведено інформаційний вебінар «Презентація послуг з професійного навчання, у тому числі у  центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості».


Онлайн захід було організовано з метою ознайомлення шукачів роботи з можливостями оволодіння новою професією або підвищення кваліфікації, обговорення сутності та переваг, а також видів та умов професійного навчання за сприяння служби зайнятості. 


Під час онлайн спілкування, шукачі роботи отримали інформацію про соціальні послуги державної служби зайнятості з професійного навчання та підтвердження неформального навчання.


Начальник відділу активної підтримки безробітних Вікторія Фалєєва розповіла учасникам вебінару про сучасні підходи та можливості отримати нові знання та  навички на освітніх платформах.


Детально увагу шукачів роботи було акцентовано на інформації щодо можливостей навчання у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.       


Як зазначила Вікторія Фалєєва, начальник відділу активної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, вебінар проходив у формі активного обговорення питань професійного навчання, під час якого учасники заходу отримали відповіді на усі поставлені запитання. 



480Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: