Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/31/dbailivii-valentin.htm
новини, 31 січня 2021

Дбайливий Валентин

Дбайливий Валентин

В день Святого Валентина прийнято робити подаруночки тим, кого любиш і цінуєш. Рідним, колегам, близьким, друзям, коханим. 
Але є люди, котрі залишилися самі – у них не залишилося ані рідних, ані близьких, вони вже не працюють, а друзі чи кохані вже залишили цей світ.

Люди поважного віку – їх так багато у Кропивницькому та Кіровоградській області. У святкові та й у будні дні ними опікуються держава, сусіди, громадські організації. 
Тому, напередодні Дня Святого Валентина, кав’ярня «Ваніль» пропонує всім бажаючим долучитися до кола добрих та дбайливих людей.

Протягом двох тижнів - до суботи 13 лютого,- приносьте у кав’ярню «Ваніль» (вул.Пацаєва, 11б) листівочки-валентинки, а також подаруночки: солодощі, горнятка, іграшки, інші подаруночки.

«Ми очікуємо, що люди принесуть з дому листівочку та невеличкий подарунок, які ми зможемо 14 лютого передати стареньким. Плануємо відвезти зібрані подаруночки у форум «Милосердя» та 
у притулок «Затишна оселя», - розповідає Володимир Кравчук, засновник кав’ярні «Ваніль». І закликає містян стати дбайливими Валентином чи Валентиною та зігріти своює добротою світ.

644Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: