Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/29/10-mobilnih-brigad-dostavljatimut-vaktsinu-vid-covid-19-u-raioni-kirovogradschini.htm
новини, 29 січня 2021

10 мобільних бригад доставлятимуть вакцину від COVID-19 у райони Кіровоградщини


Згідно з логістичним планом імунізації населення Кіровоградської області від коронавірусу, департамент охорони здоров’я ОДА сформував 10 мобільних бригад, які доставлятимуть вакцину від СOVID-19 до районів. Про це під час пресконференції повідомив очільник департаменту Олег Рибальченко вчора, 28 січня.


«Щойно ми отримаємо вакцину, протягом 5 діб її потрібно передана центрам первинної медико-санітарної допомоги в районах. Саме вони будуть забезпечувати імунізацію населення. Ми визначили 10 мобільних бригад. Їхнє завдання – оперативно доставити вакцину безпосередньо з центрального рівня до кожного району», – пояснив Олег Рибальченко.


Він додав, у районах також будуть сформовані бригади, які логістично забезпечать вакциною організовані колективи. Йдеться про лікарні, госпітальні бази, будинки для літніх людей та інші соціальні структури.


Нагадаємо, Кіровоградщина подала заявку на 15 тисяч доз вакцини від коронавірусу для першої хвилі імунізації.


730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: