Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/25/u-pidrivi-direktora-kar-eru-na-kirovogradschini-pidozrjujut-pratsivnika-pidpriemstva.htm
новини, 25 січня 2021

У підриві директора кар'єру на Кіровоградщині підозрюють працівника підприємства


21 січня до чергової частини відділення поліції №1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що близько 17-ї години в одному з населених пунктів вказаного району, біля воріт приватного домоволодіння пролунав вибух, внаслідок якого отримав тілесні ушкодження та помер 64-річний чоловік.


Фото ілюстративне


Із метою встановлення обставин вчиненого злочину створено слідчо-оперативну групу за участю представників апарату Головного управління поліції області.


Під час проведення огляду місця події виявлено та вилучено фрагменти вибухового пристрою, а саме – гранати Ф-1.


Для розкриття злочину поліцейські відпрацювали робочі і близькі зв’язки потерпілого. Встановили коло осіб, із якими чоловік мав конфлікти.


Підозрюваним виявився 34-річний місцевий житель, робітник установи, де працював потерпілий.


Слідством встановлено, що громадянин, перебуваючи у нетверезому стані, на ґрунті неприязних відносин із керівником підприємства, вирішив підірвати його автомобіль і заклав вибуховий пристрій. 


Після пригоди, щоб відвести від себе підозру, чоловік звернувся з повідомленням до поліції про закладену вибухівку під своїм транспортним засобом.


У результаті проведених слідчих дій та експертиз, поліцейськими отримано достатньо фактичних даних причетності 34-річного чоловіка до обох фактів вчинення кримінальних правопорушень.


Правоохоронці повідомили особі про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення. Стосовно особи судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.


У кримінальному провадженні триває досудове слідство, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


488Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: