Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/19/robotodavtsi-mozhut-podavati-do-tsentriv-zainjatosti-zviti-onlain-lishe-chastkovo.htm
новини, 19 січня 2021

Роботодавці можуть подавати до центрів зайнятості звіти онлайн лише частково


Наразі у роботодавців є можливість подавати до центрів зайнятості/філій у електронному вигляді лише звітність за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Інші передбачені законодавством звітності та інформації подаються до державної служби зайнятості нарочно або поштовим відправленням.


Принагідно нагадуємо, що у період локдауну з 8 до 24 січня 2021 року центри зайнятості працюють у звичному режимі. Однак напередодні відвідування радимо зателефонувати до центру зайнятості та з’ясувати, як він працює. Тимчасово закриваються на карантин ті центри, де у фахівців виявлено захворювання на ковід.


Як знайти потрібний контактний номер телефону?


Потрібно зайти на сайт обласного центру зайнятості і на головній сторінці знайти рубрику «Контакти». Там є адреси та номери телефонів центрів зайнятості та філій регіону.



538Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: