Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/19/na-kirovogradschini-navchajut-gromadjan-vrazlivoi-kategorii-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 19 січня 2021

На Кіровоградщині навчають громадян вразливої категорії правилам безпеки (ФОТО)


У холодну пору року збільшується кількість пожеж у житловому секторі. Пов'язане це з активним використанням обігрівачів, а точніше — з порушеннями, яких припускаються громадяни при користуванні електроприладами, газовим обладнанням, печами й грубками. Особливо вразливими у цьому плані є громадяни із так званої категорії населення, що опинились у складних життєвих обставинах. Щоб не допустити пожеж та запобігти загибелі і травмуванню людей на них, рятувальники постійно організовують спільні з поліцією, соцпрацівниками та представниками органів влади профілактичні рейди житловим сектором, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 19 січня співробітники Олександрійського міськрайонного відділу У ДСНС в області спільно з поліцією та соцпрацівником провели просвітницьку роботу щодо пожежної безпеки серед мешканців Байдиківського мікрорайону Олександрії. Рятувальники Устинівського районного сектору разом з поліцейськими відвідали оселі жителів районного центру і також застерегли від необережного поводження з вогнем, паління в ліжку, порушень правил експлуатації пічного опалення та закликали не випускати з поля зору дітей, дбати про їх безпеку. 


Попереджувальну роботу провели і фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області спільно з представниками місцевої влади, які опікуються безпритульними. До рейду у Кропивницькому долучились також журналісти обласного телебачення. 


                   


601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: