Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/19/bezrobitni-znam-janschini-vchilisja-generuvati-biznes-idei-foto-.htm
новини, 19 січня 2021

Безробітні Знам’янщини вчилися генерувати бізнес-ідеї (ФОТО)


У новому 2021 році продовжується інформаційна робота серед шукачів роботи Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості щодо можливості започаткування власної справи за сприянням державної служби зайнятості.


Днями, з метою  надання інформації про етапи започаткування, провадження власної справи та про сприяння служби зайнятості в організації та провадженні підприємницької діяльності, відбувся вебінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес». Цей формат дистанційного зв’язку дозволив спілкуватися з безробітними без запрошення їх до приміщення філії. 



Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Наталія Бондаренко надала учасникам заходу інформацію про законодавчі підстави виплати допомоги по безробіттю одноразово для започаткування власної справи. Також розглядалися поняття «підприємництво», «підприємець», правові засади ведення бізнесу, основи маркетингу, обговорювалися перспективи розвитку підприємництва в регіоні та ін. 


«Гарна ідея є основою будь-якого бізнесу і, дуже часто, для її реалізації можна використати свою спеціальність, знання, уміння, досвід і захоплення. Перш ніж визначитися з питанням у якій сфері діяльності відкривати свій бізнес, потрібно добре проаналізувати свої бажання, вміння, можливості, особливості характеру і не боятися труднощів ведення власної справи. Для цього в службі зайнятості можна пройти тестування, результати якого покажуть сильні сторони людини», – зазначила Н. Бондаренко.


Як зазначила Наталія Бондаренко, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, під час проведення вебінару безробітні мали змогу ознайомитися з корисними інтернет-ресурсами з підтримки та розвитку підприємницької ініціативи, також поставити питання та отримати ґрунтовні відповіді на них. 


533Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: