Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/19/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-stati-pratsivnikami-vipravnoi-ustanovi.htm
новини, 19 січня 2021

Безробітні Кіровоградщини можуть стати працівниками виправної установи


Днями фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості проведено робочу зустріч із старшим інспектором відділу по роботі з персоналом Петрівської виправної колонії № 49 Катериною Новіковою. Соціальні партнери обговорили питання подальшої співпраці в частині укомплектування вакансій установи. Наразі виправна установа потребує інспектора (пенітенціарна система) та інспектора воєнізованої охорони.


Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Фоміна, повідомила, що служба зайнятості спрямовує свою роботу на задоволення кадрових потреб роботодавців, які є надійними партнерами у реалізації державної політики зайнятості населення. 


«Для нашої установи цікавою є послуга організації професійного навчання та стажування на робочому місці майбутніх працівників, адже вона дає можливість новій людині адаптуватися до умов праці та колективу, а роботодавцеві – побачити професійні якості майбутнього працівника», – заначила К. Новікова.


Як зазначила Наталія Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, наприкінці зустрічі сторони уклали домовленості щодо подальших спільних дій у вирішенні питань, що стосуються укомплектуванню вільних робочих місць.


557Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: