Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/12/vsi-v-onlain-dlja-svoih-juridichnih-klientiv-gk-naftogaz-ukraini-realizuvav-osobistii-kabinet.htm
новини, 12 січня 2021

Всі в онлайн: для своїх юридичних клієнтів ГК «Нафтогаз України» реалізував особистий кабінет



Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» запускає особистий кабінет на сайті gas.ua для непобутових споживачів природнього газу. Сервіс відкриває безліч переваг для бізнес-клієнтів компанії, зокрема зручність та швидкість онлайн-обслуговування. 


Відтепер юридичні клієнти ГК «Нафтогаз України» у своєму особистому кабінет можуть вести електронний документообіг – отримувати необхідні документи від постачальника онлайн і підписувати їх за допомогою кваліфікованого електронного підпису, замовляти та коригувати обсяги постачання газу, а також контролювати та відслідковувати всю історію взаєморозрахунків із постачальником.


Процедура реєстрації для бізнес-клієнтів – дуже проста і займає до 5 хвилин. Щоб зареєструвати особистий кабінет, на сайті gas.ua непобутовий споживач має обрати розділ «Для бізнесу» та натиснути кнопку «Реєстрація». Після цього у відповідні поля ввести ЕІС-код та ЄДРПОУ компанії. Далі клієнт вказує логін – електронну адресу, з якої попередньо вів комунікацію з постачальником, та придумує і вводить пароль. Для подальшого входу в особистий кабінет користувач використовує вказані при реєстрації дані – електронну адресу (логін) та пароль. Надалі компанія планує розвивати функціонал особистого кабінету для юридичних осіб.


Нагадаємо, ГК «Нафтогаз України», крім постачання газу побутовим споживачам, здійснює також постачання блакитного палива для юридичних клієнтів. Станом на сьогодні компанія обслуговує 2,2 тис. представників малого та середнього бізнесу. Подати заявку та підписати контракт на поставку газу від ГК «Нафтогаз України» непобутові споживачі можуть онлайн – на сайті gas.ua.


Нині компанія пропонує бізнес-клієнтам три різні тарифи на газ в залежності від обсягів споживання. Тариф «Все включено» для непобутових клієнтів із рекомендованим обсягом споживання до 10 000 куб.м/місяць пропонує газ у січні за ціною 7,80 грн за кубометр із ПДВ. У рамках тарифу «Зручний бізнес» з рекомендованим обсягом споживання 10 000 – 100 000 куб.м/місяць та тарифу «Велика справа» із великими обсягами споживання (від 100 000 куб.м/місяць) ціна за кубометр блакитного палива визначається індивідуально.


2925Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: