Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/05/na-rizdvo-ukrainu-promochit-doschami-z-mokrim-snigom-i-produe-silnim-vitrom.htm
новини, 5 січня 2021

На Різдво Україну промочить дощами з мокрим снігом і продує сильним вітром


7 січня практично всю Україну охопить циклон, очікуються дощі, мокрий сніг і сильний північно-західний вітер.


Джерело: синоптикиня Наталка Діденко у Facebook, пише "Українська правда". 


Деталі: За її прогнозом, у середу, 6 січня, волога погода в країні втримається, десь - тумани, десь - опади.


Дощ, подекуди з мокрим снігом очікується на півночі України, на крайньому заході та на Луганщині. На решті території - без опадів. 


Температура повітря коливатиметься в межах +2+6 градусів, на сході буде свіжіше, 0+3 градуси, на півдні буде по-весняному тепло, +7+13 градусів.


7 січня, на Різдво, невелике похолодання передбачається у західній частині України. "Циклон, який вже зараз розминається на південному заході Європи, 7-го січня охопить практично всю Україну дощем та мокрим снігом та ще й сильним північно-західним вітром", - пише Діденко.


А вже з 9-10 січня, за її словам, поступово знижуватиметься температура повітря практично повсюди і, за попередніми прогнозами, вже Василя, Український Новий рік і наступний Святвечір, напередодні Водохреща, українці зустрінуть із морозом.


Синоптик додала, що в Києві Святвечір обіцяє бути вологим, з невеликими опадами, на Різдво у столицю також завітає циклон. Тому очікуються опади - дощ та мокрий сніг.


1163Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: