Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/28/u-kropivnitskomu-suditimut-vodija-jakii-na-smert-zbiv-shkoljarku.htm
новини, 28 грудня 2020

У Кропивницькому судитимуть водія, який на смерть збив школярку


У Кропивницькому судитимуть водія, який на смерть збив школярку у селі Бережинка Кропивницького району Кіровоградської області, – розповіла Суспільному речниця Кіровоградської обласної прокуратури Наталія Алєксєєнко.


Справу 44-річного водія, якого підозрюють за статтями: “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого” та “Залишення в небезпеці” передали до суду.


Якщо вину доведуть чоловіку загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.


Нагадаємо, що аварія сталася 9 листопада о 16:20. Водій автомобіля "Таврія" збив дівчину та втік з місця події. Від отриманих травм школярка загнула на місці.


Водія поліція затримала. Він був п’яним, в його крові виявили 2,67 промілле алкоголю.


Водію, якого підозрюють у скоєнні смертельної аварії у селі Бережинка Кропивницького району Кіровоградської області, обрали запобіжний захід – 60 днів тримання під вартою.


Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


591Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: