Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/24/rizdvjana-mesa-z-vatikanu-nazhivo-na-ua-kropivnitskii.htm
новини, 24 грудня 2020

Різдвяна меса з Ватикану — наживо на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ


У четвер і п’ятницю, 24 та 25 грудня, суспільний телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, всі регіональні канали Суспільного та  UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА покажуть трансляцію різдвяного богослужіння й урочистостей у Ватикані.


24 грудня


О 20:25 в ефірі телеканалів UA: ПЕРШИЙ та UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ  і всіх регіональних телеканалів Суспільного розпочнеться показ нічної Різдвяної Літургії під проводом Святішого Отця Франциска в базиліці Святого Петра. Суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА покаже трансляцію вночі 25 грудня о 1:00 та о 9:05.


25 грудня


О 12:55 суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ, UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та всі регіональні телеканали транслюватимуть Різдвяне привітання й Апостольське благословення для Риму і цілого світу Urbi et Orbi Святішого Отця Франциска з площі Св. Петра у Ватикані. Телеканал UA: КУЛЬТУРА покаже Різдвяне привітання з Ватикану о 14:20.


Обидві трансляції коментуватимуть головний редактор дирекції телебачення Суспільного мовлення Юрій Макаров, отець Римсько-католицької церкви Сергій Панченко та журналістка Ольга Галаненко.


Нагадаємо, суспільний мовник щорічно транслює головні святкові богослужіння з Ватикану.


753Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: