Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/24/nagorodzheno-peremozhtsiv-ekstraligi-litnih-igor-chempionatu-z-minifutbolu-sered-komand-amatoriv-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 24 грудня 2020

Нагороджено переможців екстраліги літніх ігор Чемпіонату з мініфутболу серед команд-аматорів Кіровоградщини (ФОТО)


24 грудня відбулось нагородження переможців екстраліги літніх ігор Чемпіонату з мініфутболу серед команд-аматорів Кіровоградської області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


10 кращих футбольних команд протягом сезону зіграли 20 матчів та у результаті запеклої боротьби три призові місця розподілились наступним чином: «бронзовими» призерами стала команда «Рятівник» У ДСНС у Кіровоградській області, «срібло» у ФК «Фаворит» та «золото» здобув ФК «Земельник».


Як зазначив тренер команди Олег Твердоступ, наші футболісти-рятувальники протягом літного сезону показали наполегливість у протистоянні сильним командам та професійну гру. Команди суперників значно підсилили склад гравців протягом сезону, однак наші хлопці мають усі шанси у під час наступного сезону показати вищий результат.


Ми вітаємо нашу команду футболістів з призовим місцем та зичимо подальших перемог! Дякуємо та пишаємось вами!


            



1142Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: