Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/24/na-kirovogradschini-aktualizujut-programu-z-utilizatsii-vidhodiv.htm
новини, 24 грудня 2020

На Кіровоградщині актуалізують програму з утилізації відходів


Фахівці облдержадміністрації проводять роботу над актуалізацією програми з утилізації відходів. Про це повідомив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак під час робочої зустрічі з головами громад Олександрійського району - повідомляє Наша Знам"янщина.


«Наразі в області 402 сміттєзвалища. Звалища ТПВ перевантажені та не відповідають санітарним нормам. Можливості розширення полігонів суттєво обмежені. Створення ефективної та рентабельної системи управління відходами максимального зменшить їх захоронення на полігонах і збільшить обсяги переробки», – зазначив Валерій Жалдак.


Заступник додав, що новообраним керівникам органів місцевого самоврядування слід якнайшвидше провести роботу з обстеження територій району та скласти загальний перелік усіх місць видалення відходів.


Також Валерій Жалдак закликав голів громад надати пропозиції щодо земельних ділянок для будівництва сміттєпереробних заводів із урахуванням адміністративно – територіального розподілу.


763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: