Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/23/na-kirovogradschini-posilili-informativnu-robotu-z-metoju-poperedzhennja-pobutovih-pozhezh-foto-.htm
новини, 23 грудня 2020

На Кіровоградщині посилили інформативну роботу з метою попередження побутових пожеж (ФОТО)


На виконання доручення голови Кіровоградської облдержадміністрації до просвітницької роботи, що постійно проводять фахівці Служби порятунку Кіровоградщини, відтепер залучаються офіцери поліції та працівники соціальної сфери, щоб посилити інформативну роботу серед вразливої категорії громадян: багатодітні родини, особи та сім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах, одинокі громадяни похилого віку та інші люди, які в силу різних обставин потребують інформаційної допомоги щодо забезпечення пожежної безпеки своїх осель, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 23 грудня така робота проведена у мікрорайонах Масляниківка, Арнаутове, Велика Балка, Лелеківка та Новомиколаївка м. Кропивницький. Учасники рейду навідали визначену категорію громадян і докладно інформували їх про правила пожежної безпеки, допомагали визначити слабкі місця у протипожежному захисті їхнього житла і радили, як усунути недоліки. Для наочності рятувальники роздавали також листівки застережного змісту щодо пожежної безпеки, алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та правил безпеки на воді.


                  


459Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: