Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/16/u-vilshantsi-bezrobitnii-vidkriv-vlasnu-spravu-u-sferi-prava.htm
новини, 16 грудня 2020

У Вільшанці безробітний відкрив власну справу у сфері права


«Наша держава не стоїть осторонь від глобалізаційних процесів  всесвітньої економічної, політичної та культурної інтеграції. У процесі реформування органів юстиції мені довелося відчути на собі неминучі процеси перетворення, а саме ліквідацію організації. Та зупинятися я не збирався, тож спробував застосувати здобутий досвід в галузі юриспруденції у інших сферах, але такі спроби не давали бажаного результату, – згадує адвокат Володимир Оніщук. – Звернувшись за допомогою до Вільшанської районної філії обласного центру зайнятості, завдяки справжнім фахівцям своєї справи, його працівникам, усього за кілька робочих зустрічей я отримав дієві поради для можливості застосування свого досвіду. Так, захистивши свій бізнес-план, отримавши державну фінансову підтримку я започаткував власну справу – діяльність у сфері права, яка з успіхом задовольняє власні та суспільні потреби».


До Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості В. Оніщук звернувся наприкінці 2018 року. Маючи більше 10 років стажу у сфері надання юридичних послуг,  по закінченню строкового договору за останнім місцем роботи, чоловік не розгубився, залишившись без роботи, та звернувся до фахівців служби зайнятості.


Першим кроком до успішного працевлаштування стало складання безробітним разом із кар`єрним радником індивідуального плану з працевлаштування. Серед заходів, рекомендованих чоловікові було й відвідування семінарів, що орієнтують на започаткування власного бізнесу, а також проходження профдіагностичного тестування, яке підтвердило готовність чоловіка до започаткування власного бізнесу. Тож Володимир твердо вирішив відкрити власну справу.


Незважаючи на високу конкуренцію на ринку праці, але маючи високий рівень знань, досвід та професіоналізм, колишній безробітний склав та успішно захистив бізнес-план на тему «Надання правової допомоги» і, вже у лютому 2019 року, зареєструвався, як фізична особа-підприємець та отримав одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності.


Як зазначила Ольга Войнікова, заступник директора Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, на сьогоднішній день Володимир успішно працює, має клієнтів та планомірно розширює горизонти своєї професійної діяльності. 


«Працівникам районної філії бажаю міцного здоров’я та натхнення у такій нелегкій, але потрібній справі. А усім непрацевлаштованим рекомендую звертатися до державної служби зайнятості – Вас обов’язково підтримають і допоможуть», –зазначає В. Оніщук. 



525Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: