Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/08/rjatuvalniki-kirovogradschini-zaklikajut-gromadjan-ne-zabuvati-pro-neobhidnist-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 8 грудня 2020

Рятувальники Кіровоградщини закликають громадян не забувати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки (ФОТО)


Зважаючи на підвищений рівень пожежної небезпеки у житловому секторі,  пов’язаний з активним використанням пічного опалення, елекрокамінів та газових систем для обігріву осель, рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області посилюють роз’яснювальну роботу із різними верствами населення. Під час профілактичних відпрацювань житлового сектора увага акцентується на необхідності підвищити контроль за функціонуванням систем опалення у житлових будинках, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 8 грудня просвітницьку роботу провели фахівці Новоукраїнського та Маловисківського районних відділів У ДСНС в області у місті Новоукраїнка та селі Марянівка Маловисківського району. Рятувальники роздали громадянам листівки застережного змісту: щодо правил користування пічним опаленням, правил електробезпеки та з порадами, як без надзвичайних подій відсвяткувати новорічні свята. Під час безпосереднього спілкування з людьми фахівці Служби порятунку рекомендували дбати про безпеку дітей, дотримуватись протиепідемічних заходів, не ризикувати життям, ступаючи на тонку кригу на водоймах, та бути обережними з вогнем. 


             


435Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: